φάρμα

μαρνέρης

κρεοπωλείο/ψητοπωλείο


 
Δείτε μεγαλύτερο χάρτη

χάρτης Ναυπλίου, τοποθεσία Φάρμα Μαρνέρης, πληροφορίες και ομιλούμενες γλώσσες:

διεύθυνση

Ασκληπείου 17-19, Ναύπλιο 21 100

Τηλ:. 27520 97660/1

E-mail:

ώρες λειτουργίας:

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά


Το Κρεοπωλείο/Ψητοπωλείο Φάρμα Μαρνέρης είναι μία επιχείρηση στο Ναύπλιο που προσφέρει εξαίρετα κρέατα, φαγητό και άψογο delivery.

Το Ψητοπωλείο έχει σουβλάκια και γύρους με πίτα ή καλαμάκι, μεγάλη ποικιλία από ψητά κρέατα στα κάρβουνα, αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο στη σούβλα, κοκορέτσι, σαλάτες και ορεκτικά καθώς και άλλα παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα από δικές μας συνταγές. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε σπιτικές νοστιμιές για την απόλαυσή σας χωρίς την φασαρία του μαγειρέματος από εσάς. Το Ψητοπωλείο διαθέτει και εξωτερικό χώρο για όσους θέλουν να γευματίσουν εδώ.

Όλα τα φαγητά μας φτιάχνονται καθημερινά στην κουζίνα μας και τα κρέατα που χρησιμοποιούμε τα προμηθευόμαστε από το κρεοπωλείο μας που βρίσκεται δίπλα. Προτεραιότητά μας είναι η καθαριότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων μας καθώς και ο υγιεινός τρόπος ζωής και γι’αυτο χρησιμοποιούμε μόνο αγνό παρθένο ελαιόλαδο στις σαλάτες μας και στο κρεοπωλείο μας διαλέγουμε μόνο τα καλύτερα κρέατα..

Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και τηλεφωνήστε μας για φρέσκο και νόστιμο φαγητό έτοιμο στην πόρτα σας μέσα σε 30 λεπτά ή ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε στις αγορές κρεατών σας..